Barevná ryba ve stříbrných balíčcích

2.5

hodnoceno: 4
Příprava: 35 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule menší
    • 2
      ks cuketa středně velké
    • olivový olej
    • 1
      hrst bazalka
    • 1
      ks citron
    • 2
      lžíce tymián čestvého
    • 4
      ks losos filety
    • 16
      ks cherry rajčátka
    • mořská sůl
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

  • Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme.
  • Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na plátky a cibuli na poloviční kroužky.
  • Připravíme si 4 archy alobalu, na které postupně pokládáme: plátky cukety, kousky lososa, polokroužky cibule a půlky rajčat. Zeleninu a rybu posypeme nasekaným tymiánem, bazalkou, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citrónovou šťávou. Poté důkladně zabalíme do alobalu.
  • Hotové balíčky položíme na gril. Po cca 15 až 20 minutách pootevřeme balíčky a zkontrolujeme, zda je losos upečený.
  • Tip: Podáváme s opečenou bagetkou nebo grilovanými brambůrky.
Zařazení: Grilování Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: