Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme.
Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na plátky a cibuli na poloviční kroužky.
Připravíme si 4 archy alobalu, na které postupně pokládáme: plátky cukety, kousky lososa, polokroužky cibule a půlky rajčat. Zeleninu a rybu posypeme nasekaným tymiánem, bazalkou, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citrónovou šťávou. Poté důkladně zabalíme do alobalu.
Hotové balíčky položíme na gril. Po cca 15 až 20 minutách pootevřeme balíčky a zkontrolujeme, zda je losos upečený.
Tip: Podáváme s opečenou bagetkou nebo grilovanými brambůrky.
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou…
více o Houbová omáčka jednoduchá
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky