Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme.
Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na plátky a cibuli na poloviční kroužky.
Připravíme si 4 archy alobalu, na které postupně pokládáme: plátky cukety, kousky lososa, polokroužky cibule a půlky rajčat. Zeleninu a rybu posypeme nasekaným tymiánem, bazalkou, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citrónovou šťávou. Poté důkladně zabalíme do alobalu.
Hotové balíčky položíme na gril. Po cca 15 až 20 minutách pootevřeme balíčky a zkontrolujeme, zda je losos upečený.
Tip: Podáváme s opečenou bagetkou nebo grilovanými brambůrky.
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Žloutky s cukrem šleháme metličkami cca 1 min. Přidáme rozemleté ořechy, dobře promícháme a lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Oříšková roláda s tvarohem
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a…
více o Vepřové ala špekáčky na pivu