V oleji rozpusťte máslo, přidejte drobně nasekanou cibuli a trochu orestujte. Přidejte na kostky nakrájené maso a na kolečka nakrájenou klobásou. Nechte maso zatáhnout.
Všechnu zeleninu nadrobno nakrájejte (rajčata oloupejte) a přidejte do hrnce. Podlijte (stačí trochu, paprika pustí vodu). Přidejte koření, masox a nechte dusit, až bude maso měkké. Vmíchejte zakysanou smetanu a nechte přejít varem.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát