V oleji rozpusťte máslo, přidejte drobně nasekanou cibuli a trochu orestujte. Přidejte na kostky nakrájené maso a na kolečka nakrájenou klobásou. Nechte maso zatáhnout.
Všechnu zeleninu nadrobno nakrájejte (rajčata oloupejte) a přidejte do hrnce. Podlijte (stačí trochu, paprika pustí vodu). Přidejte koření, masox a nechte dusit, až bude maso měkké. Vmíchejte zakysanou smetanu a nechte přejít varem.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě