Bártovo ragú

3.36

hodnoceno: 11
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Směs
    • 4
      ks cibule větší
    • máslo
    • 2
      ks rajčata větší
    • 1
      ks česnek palice
    • 2
      ks paprika větší
    • 5
      ks naťové cibulky
    • 2
      ks klobása maďarské
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • 750
      g vepřové maso může být i skopové
  • Koření
    • sůl
    • 1
      kostka masox
    • pepř mletý
    • 5
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 20
      ks jalovec kuliček

Postup přípravy receptu

  • V oleji rozpusťte máslo, přidejte drobně nasekanou cibuli a trochu orestujte. Přidejte na kostky nakrájené maso a na kolečka nakrájenou klobásou. Nechte maso zatáhnout.
  • Všechnu zeleninu nadrobno nakrájejte (rajčata oloupejte) a přidejte do hrnce. Podlijte (stačí trochu, paprika pustí vodu). Přidejte koření, masox a nechte dusit, až bude maso měkké. Vmíchejte zakysanou smetanu a nechte přejít varem.
  • Podává se nejlépe s čerstvým pečivem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: