V oleji rozpusťte máslo, přidejte drobně nasekanou cibuli a trochu orestujte. Přidejte na kostky nakrájené maso a na kolečka nakrájenou klobásou. Nechte maso zatáhnout.
Všechnu zeleninu nadrobno nakrájejte (rajčata oloupejte) a přidejte do hrnce. Podlijte (stačí trochu, paprika pustí vodu). Přidejte koření, masox a nechte dusit, až bude maso měkké. Vmíchejte zakysanou smetanu a nechte přejít varem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou