Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin – olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule nakrájená na kolečka, česnek (utřený). Pečeme a podléváme vodou. Místo králíka můžeme použít i kuře. Podáváme s rýží.
Dlouho jsem dotvářel pizzu k obrazu svému, tak jak mi utkvěla v paměti, když jsem ji jedl v Itálii. A myslím, že jsem…
více o Pizza (těsto lze i zamrazit)
Středně velký květák zbavíme listů, očistíme a rozebereme na růžičky. Ty vložíme do vroucí osolené vody a krátce je…
více o Květákové placičky s uzeninou
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella