Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin – olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule nakrájená na kolečka, česnek (utřený). Pečeme a podléváme vodou. Místo králíka můžeme použít i kuře. Podáváme s rýží.
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom…
více o Ježek s nivovou pomazánkou
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílků a cukru ušleháme…
více o Skořicový koláč se švestkami