Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, játra mezitím rozmixujeme. Až začne cibulka zlátnout, přidáme játra a krátce osmahneme.
Zalijeme asi litrem vody, ve kterém jsme rozmíchali hladkou mouku, přivedeme k varu a vaříme cca 10 minut. Nakonec osolíme a přidáme smetanu. Už nevaříme, jen prohřejeme.
Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře…
více o Opečené toasty s mozzarellou
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme).
…
více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme…
více o Vývar s masovými taštičkami