Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, játra mezitím rozmixujeme. Až začne cibulka zlátnout, přidáme játra a krátce osmahneme.
Zalijeme asi litrem vody, ve kterém jsme rozmíchali hladkou mouku, přivedeme k varu a vaříme cca 10 minut. Nakonec osolíme a přidáme smetanu. Už nevaříme, jen prohřejeme.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kretou opražíme na na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile…
více o Segedínský guláš by sokoliczek
Na cibuli osmahneme anglickou, cibuli, žampiony a játra. Osolíme, opepříme, zalejeme trochou vody, přisypeme petrželku,…
více o Maminčino kuře s brambory