Kokos smícháme s cukrem a přidáme bílek a rum podle potřeby, aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota, ze které uválíme v dlaních kuličku o velikosti „rumové koule". Následně položíme na otočený hluboký talíř a modelujeme do tvaru myšky. Doporučuji začít od čumáčku. Po vytvarování jemně zapíchneme mandle (ouška) a do zadečku párátko (ocas). Nakonec rozehřejeme čokoládu a špejlí zdobíme očka a čumáček.
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme…
více o Buchta s ovocem a tvarohem
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů