Kokos smícháme s cukrem a přidáme bílek a rum podle potřeby, aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota, ze které uválíme v dlaních kuličku o velikosti „rumové koule". Následně položíme na otočený hluboký talíř a modelujeme do tvaru myšky. Doporučuji začít od čumáčku. Po vytvarování jemně zapíchneme mandle (ouška) a do zadečku párátko (ocas). Nakonec rozehřejeme čokoládu a špejlí zdobíme očka a čumáček.
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy