Kokos smícháme s cukrem a přidáme bílek a rum podle potřeby, aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota, ze které uválíme v dlaních kuličku o velikosti „rumové koule". Následně položíme na otočený hluboký talíř a modelujeme do tvaru myšky. Doporučuji začít od čumáčku. Po vytvarování jemně zapíchneme mandle (ouška) a do zadečku párátko (ocas). Nakonec rozehřejeme čokoládu a špejlí zdobíme očka a čumáček.
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí