Brambory oloupeme, pokrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody. Když jsou skoro hotové, přidáme smetanu, opět necháme přejít varem, pak přidáme větší hrst očištěného, pokrájeného šťovíku bez stonků (jen list) a 1–2 lžíce hladké mouky (rozmíchané v trošce studené vody). Povaříme 5–7 minut, nakonec ještě vmícháme do polévky rozšlehaná vejce, necháme přejít varem, odstavíme, přidáme 2 lžíce octa, popřípadě dochutíme solí. Můžeme podávat.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.…
více o Pikantní kuřecí nudličky