Biskupský chlebíček s čokoládou

3.18

hodnoceno: 17
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 50
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 62
      ml mléko
    • 125
      g polohrubá mouka
    • 0,3
      balíček prášek do pečiva
    • 40
      g čokoláda kvalitní
    • čokoládová poleva
    • 40
      g mleté vlašské ořechy nahrubo
    • 50
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

  • Máslo utřeme se žloutky a cukrem do husté, světlé pěny. Do směsi přidáváme střídavě mouku smíchanou s kypřidlem a mléko, průběžně šleháme. Ořechy a drobně posekanou čokoládu přidáme do těsta až s tuhým sněhem z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy (srnčí hřbet) a pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut.
  • Vychladlý biskupský chlebíček polijeme čokoládovou polevou.
Zařazení: Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: