Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá). Opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem a postupně přidáváme také vodu. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč (nebo menší plech), poklademe vypeckovanými třešněmi a dáme péct do předehřáté trouby. Upečený moučník pocukrujeme.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE