2.65
Třešně vypeckujeme. Žloutky utřeme s cukrem a přidáme mouku, špetku soli a nakonec vmícháme sníh z bílků. Řídké těsto… více o Třešňová palačinka
Hermelín si nastrouháme na struhadle (nepřilepí se, pokud potřete struhadlo kapkou oleje). Přidáme 3 lžíce majonézy,… více o Blesková hermelínovka
Vše vymícháme do hladka. Mažeme na rohlíky nebo tmavý chleba. Nahoru můžeme dát feferonkový salát se sýrem. více o Blesková pomazánka
Představte si dezert, který už po jedné lžičce roztančí vaše chuťové buňky. Ano, řeč je o… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Jablka nakrájet na plátky. Přidat koření a česnek nakrájený na plátky. Rozvařit. Přidat cukr, ocet a rozinky. Povařit.… více o Čatní z jablek
Heru, 3 žloutky a pískový cukr utřeme do pěny, pak zašleháme tvaroh. Ze 3 bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, pak… více o Meruňkový koláč z tvarohového těsta
Rohlíky natrháme (lepší než nakrájet) na kousky do mísy, přidáme vegetu (bylinky) vejce a podle potřeby mléko.… více o Rohlíkové knedlíky
Sýr a oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, osolíme, přidáme kukuřici - půl plechovky a strouhanku na zahuštění… více o Sýrové karbanátky
Vyšleháme cukr a máslo postupně přidáváme celá vejce a zašleháme smícháme mouku a kakao na dvakrát přidáme do… více o Brownies
příprava je snadná, všechno naházím do mísy (včetně rozdrobených kvasnic), trochu promísím a nechám kynout cca 20-30min… více o Kynuté ovocné knedlíky
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ně položíme filety (já použila mraženého pangasiuse)… více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Máslo rozpustíme v hrnci a až bude špetka vhozené mouky šumět, vložíme celou dávku mouky. Necháme restovat cca 5 min za… více o Omáčka bešamel
Vejce utřeme s vanilkovým i krystalovým cukrem.Postupně přidáváme mléko,olej,mouku s pr.do peč.Vše šleháme… více o Broskvový zážitek
1. Na oleji nebo sádle osmahneme drobně nakrájenou cibulku, na ni položíme slabé krajíčky chleba, opečeme po obou… více o Bredenex
Boloňská omáčka: na oleji osmažíme cibulku, když vůně zesládne, přidáme mleté maso, prudce opečeme a mícháme, pak… více o Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
Nejprve oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme, s trochou cukru, sníh. Ke žloutkům přidáme cukr, skořici a med,… více o Mňamózní perníková bábovka