Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme podravkou. Nastrouhaný sýr nasypeme na teplé špagety, aby se roztavil. Česnek prolisujeme, dáme do špaget, přidáme tatarku a kečup tak, aby se špagety dostatečně obalily v omáčce.
Poznámka: Já většinou ještě prohřeji v mikrovlnce, aby se sýr dostatečně rozpustil a nebyly ve špagetách kusy sýru.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny