ks
pudink bez vaření
(Dr.Oetker bez vaření Créme Olé)
1
ks
dortový piškot
Postup přípravy receptu
Do většího hrnce s poklicí, která dobře těsní, nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se šťávou a nasypeme dva pudinky. Základem úspěchu je právě ten konkrétní puding Créme Olé. Koupíte puding vanilkový i čokoládový. Použít se dají oba, estetičtěji to vypadá s vanilkovým.
Nic nemícháme, jen hrnec zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř. Takto připravenou dortovou náplň naneseme na korpus.
Ozdobíme šlehačkou, vyrobenou klasickou metodou z třetí smetany.
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy