Mouku, máslo, cukr, žloutky, kokos a ořechy (podle potřeby i s trochou mléka) smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které vložíme do lednice cca na 30 minut odležet. Pak těsto lžící postupně odebíráme, tvoříme placičky (o velikosti, jakou chceme) a každou placičku naplníme 1 kostkou jablka, zabalíme do tvaru kuličky a ty pak pokládáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme cca při 150 °C asi 45 minut. Po upečení a vychladnutí vršek bobánku omočíme v tmavé čokoládové polevě a pokud chceme vzhled ještě víc vylepšit, přecákáme cik cak čokoládovou polevou bílou.
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy.
V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme čajem…
více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE