Oloupeme 4 rajčata a nakrájíme je na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme si maso. Do masa přidáme koření na špagety, mix koření a s olejem promícháme. Když je cibulka opečená dozlatova, přidáme maso a opékame. Po chvilce přidáme 4 stroužky nadrobno nakrájeného česneku, nakrájená rajčata a protlak. Dobře promícháme a přidáme dostatečně oregana, provensálského koření a dosolíme. Necháme 10 minut dusit. Podáváme s těstovinami.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou