Oloupeme 4 rajčata a nakrájíme je na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme si maso. Do masa přidáme koření na špagety, mix koření a s olejem promícháme. Když je cibulka opečená dozlatova, přidáme maso a opékame. Po chvilce přidáme 4 stroužky nadrobno nakrájeného česneku, nakrájená rajčata a protlak. Dobře promícháme a přidáme dostatečně oregana, provensálského koření a dosolíme. Necháme 10 minut dusit. Podáváme s těstovinami.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou