Oloupeme 4 rajčata a nakrájíme je na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme si maso. Do masa přidáme koření na špagety, mix koření a s olejem promícháme. Když je cibulka opečená dozlatova, přidáme maso a opékame. Po chvilce přidáme 4 stroužky nadrobno nakrájeného česneku, nakrájená rajčata a protlak. Dobře promícháme a přidáme dostatečně oregana, provensálského koření a dosolíme. Necháme 10 minut dusit. Podáváme s těstovinami.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Vše smícháme šlehačem, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polejeme čoko polevou,…
více o Perník s mandlemi a kokosem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rýži. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme, dokud nebude…
více o Dobrá rýžová polévka se sýrem