Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso, zaprášíme moukou a přidáme rajčatový protlak (já přidávám i trochu kečupu, aby to nebylo tak kyselé, záleží na chuti) a podlijeme vodou, aby směs získala řidší kašovitou konzistentci.
Přidáme Masox a na kolečka nakrájený pórek. Necháme probublat a přidáme jemně pokrájený česnek, dochutíme kořením a přisolíme. Necháme asi 10 minut povařit.
V osolené vodě povaříme špagety a po slití promastíme trochou oleje, aby se nelepily.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
TĚSTO
Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto…
více o Dvoubarevný tvarohový koláč
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky