Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso, zaprášíme moukou a přidáme rajčatový protlak (já přidávám i trochu kečupu, aby to nebylo tak kyselé, záleží na chuti) a podlijeme vodou, aby směs získala řidší kašovitou konzistentci.
Přidáme Masox a na kolečka nakrájený pórek. Necháme probublat a přidáme jemně pokrájený česnek, dochutíme kořením a přisolíme. Necháme asi 10 minut povařit.
V osolené vodě povaříme špagety a po slití promastíme trochou oleje, aby se nelepily.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka