Nakrájíme rajčata a kabanos na kostičky, nastrouháme tvrdý sýr.
Dáme vařit osolenou a lehce olejem omaštěnou vodu (aby se špagety neslepily). Do vroucí vody vhodíme špagety a průběžně mícháme.
Na rozpálenou pánev dáme kabanos. Až se lehce zatáhne, přidáme rajčata. Necháme asi 10–15 minut – rajčata pustí šťávu a přidáme trochu kečupu. Zamícháme a necháme provařit.
Když jsou špagety al dente, slijeme je přes cedník.
Do omáčky dáme nastrouhaný sýr a mícháme. Vznikne světle červená omáčka. Povaříme již nejdéle 5 minut. Omáčkou zalijeme těstoviny a podáváme.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Nejprve si vymažeme plech na muffiny. Můžeme použít i papírové košíčky, které vložíme do plechu na muffiny. Žloutky…
více o Polévané piškotové muffinky
-Uvaříme vřetýnka.
-V hluboké pánvi necháme "rozpustit" asi 30 deka nivy, 20 deka taveného sýru a smetanu ke šlehání.
…
více o Těstoviny se třemi druhy sýrů