Nakrájíme rajčata a kabanos na kostičky, nastrouháme tvrdý sýr.
Dáme vařit osolenou a lehce olejem omaštěnou vodu (aby se špagety neslepily). Do vroucí vody vhodíme špagety a průběžně mícháme.
Na rozpálenou pánev dáme kabanos. Až se lehce zatáhne, přidáme rajčata. Necháme asi 10–15 minut – rajčata pustí šťávu a přidáme trochu kečupu. Zamícháme a necháme provařit.
Když jsou špagety al dente, slijeme je přes cedník.
Do omáčky dáme nastrouhaný sýr a mícháme. Vznikne světle červená omáčka. Povaříme již nejdéle 5 minut. Omáčkou zalijeme těstoviny a podáváme.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou