Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibulku, česnek a nastrouhanou mrkev nahrubo. Přidáme mleté maso a osolíme. Osmahneme a přidáme rajský protlak, trochu kečupu, koření. Můžeme zasypat hladkou moukou, aby nebyla omáčka příliš řídká. Důkladně necháme povařit a podle gusta můžeme přidat čerstvou bazalku. Uvaříme si těstoviny v osolené vodě a můžeme ihned podávat.
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku
Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a…
více o Bramborové pirohy se zelím
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.