Těstoviny uvaříme podle návodu. Olej rozehřejeme na pánvi a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme, dokud nezměknou. Přidáme mleté hovězí maso a za stálého míchání ho restujeme 5 minut. Dochutíme solí, pepřem a paprikou. Přidáme rajčata, rajčatový protlak a červené víno, přivedeme k varu a vaříme 15 minut za občasného míchání. Nakonec přidáme tymián a bazalku.
Boloňskou omáčku nalijeme na těstoviny, posypeme je nastrouhaným parmezánem a ozdobíme větvičkou čerstvého koření.
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou.
Nakrájíme brambory na kostičky a…
více o Bramboračka pro malé kuchaře
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari