V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu.
Pak uvaříme omáčku. Smícháme mléko se smetanou, v tom rozkvedláme žloutky, přidáme kakao, cukr, mouku, rozlámanou čokoládu a zvolna přivedeme k varu. Chvilku povaříme, za stálého míchání a přilijeme rum.
Připravíme palačinky ušleháním všech surovin a usmažíme na pánvičce. Šikovní jich mají 12, já pouze 9.
Hotové potřeme připravenou náplní a přeložíme napůl. Poléváme vlažnou omáčkou a zdobíme šlehačkou.
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef