V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu.
Pak uvaříme omáčku. Smícháme mléko se smetanou, v tom rozkvedláme žloutky, přidáme kakao, cukr, mouku, rozlámanou čokoládu a zvolna přivedeme k varu. Chvilku povaříme, za stálého míchání a přilijeme rum.
Připravíme palačinky ušleháním všech surovin a usmažíme na pánvičce. Šikovní jich mají 12, já pouze 9.
Hotové potřeme připravenou náplní a přeložíme napůl. Poléváme vlažnou omáčkou a zdobíme šlehačkou.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka