
4
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme. V průběhu pečení podléváme bílým vínem. Ke konci pečení… více o Labužníkova kuřecí stehna
Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na… více o Indická kuřecí stehna
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Pekáček vymastíme lžící másla a vložíme do něj… více o Kuřecí stehna na bramborách
Léto je za dveřmi a na zahrádkách nám začíná dozrávat první ovoce. Nejvýraznější jsou asi rudé… Celý článek
Grilovací sezona vypukla naplno a ze zahrádek se opět line neodolatelná vůně čerstvě… Celý článek
Záplava sladkých a voňavých červených plodů byla vždy předzvěstí léta, a to je nejspíš i další… Celý článek
Štrúdl patří k našim nejoblíbenějším moučníkům. A není divu. Je snadný na přípravu, rychle… Celý článek
Zeleninu necháme okapat a společně se salámem a sýrem umeleme na masovém strojku nebo rozsekáme v robotu. Vzniklou… více o Vlašská pomazánka
Máslo s medem, cukrem a mlékem rozpusťte ve vodní lázni. Vyndejte z vodní lázně a přidejte vejce s octem. Dobře… více o Medovník pro každého
Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a… více o Kanadský králík
Rohlíky podélně rozpůlíme a půlky pomažeme hořčicí - nešidíme. Opepříme a poklademe kolečky cibule. Na spodní půlku… více o Párky v rohlíku trochu jinak
Postup na piškot: všechny suroviny smícháme do hladka a vylijeme do vymazané a vysypané formy. … více o Tvarohový dort Míša
Rohlíky (nejlépe z druhého dne) podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme. Z rohlíků opatrně vyndáme vnitřky a místo nich… více o Plněné rohlíky jako jednohubky
Vše promycháme a malou lžičkou dávkujeme na plech, udelame důlek a dame marmeladu Pečeme asi hodinu ve vyhřáte… více o Ořechovky
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah… více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Těsto rozpůlit na dvě části, obě vyválet,uvařit pudink z litru mléka, mírně osladit. Jednu vyválenou půlku na plech,… více o Buchta z listového těsta
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a povaříme v osolené vodě asi osm minut. Slijeme je a necháme… více o Španělská omeleta s ančovičkami
Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, smícháme v míse s olejem, česnekem, kečupem, vejcem a grilovacím kořením. Necháme… více o Bramborové rizoto
Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.… více o Kynuté "pěchavičkové" knedlíky