Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout.
Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, necháme chvíli odstát a přebytečnou vodu slijeme. Brambory přelijeme horkým mlékem, vmícháme mouku, jemně krájené houby nebo salám, sůl, majoránku, kmín, osmaženou cibuli a prolisovaný česnek. Na pánvi rozpálíme tuk a sběračkou lijeme těsto.
Tvarujeme do tenkých placiček, které pečeme prudce po obou stranách dozlatova.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček