Rozehřejeme si pánev a na ní zprudka osmažíme maso. Když je maso skoro hotové, přidáme nakrájenou zeleninu a chvilku společně smažíme. Nakonec zalijeme vodou, popř. vývarem a necháme ještě společně vařit.
Brambory a česnek najemno nastrouháme, přidáme směs libečku a petržele (možno nahradit majoránkou, ale s těmito bylinkami mi to osobně chutná více), sůl, pepř, drcený kmín. Hladkou mouku (nemusíme se bát jí tam dát dost, vždy se to dá změknout mlékem), mléko (s ním nešetřit, jen ať plavou) a úplně nakonec 1 až 2 vejce.
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč