Rozehřejeme si pánev a na ní zprudka osmažíme maso. Když je maso skoro hotové, přidáme nakrájenou zeleninu a chvilku společně smažíme. Nakonec zalijeme vodou, popř. vývarem a necháme ještě společně vařit.
Brambory a česnek najemno nastrouháme, přidáme směs libečku a petržele (možno nahradit majoránkou, ale s těmito bylinkami mi to osobně chutná více), sůl, pepř, drcený kmín. Hladkou mouku (nemusíme se bát jí tam dát dost, vždy se to dá změknout mlékem), mléko (s ním nešetřit, jen ať plavou) a úplně nakonec 1 až 2 vejce.
Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na…
více o Bramborové taštičky se zelím
Brambory umyjeme, každou zvlášť zabalíme do alobalu a vložíme do trouby, zvolna pečeme asi 45 minut. Nivu rozmačkáme…
více o Brambory se sýrovou náplní