Brambory nastrouháme na struhadle do mísy, přidáme 1 vejce, sůl, pepř, majoránku, koření na bramborák, utřený česnek, papriku a propracujeme v těstíčko. Nadbytečnou vodu z brambor slijeme a zahustíme moukou.
Rozpálíme na pánvičce olej a vložíme těsto. Na vrch těsta položíme škvarky, půlkolečko salámu Vysočina a malé plátky cibule – vše trochu přitlačíme do těsta. Poté smažíme z druhé strany. Já smažím zprudka do hněda, protože miluju bramborák syrovější. Moc mi chutnají k pivu.
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme do mísy, přisypeme mouku a přidáme vejce a…
více o Bramborák plněný tvarohem
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2…
více o Cukroví z pudinku bez vajec
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a oříšky. Do máslové hmoty postupně zašleháme vejce.…
více o Čokoládový koláč s třešněmi
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb