Brambory nastrouháme na struhadle do mísy, přidáme 1 vejce, sůl, pepř, majoránku, koření na bramborák, utřený česnek, papriku a propracujeme v těstíčko. Nadbytečnou vodu z brambor slijeme a zahustíme moukou.
Rozpálíme na pánvičce olej a vložíme těsto. Na vrch těsta položíme škvarky, půlkolečko salámu Vysočina a malé plátky cibule – vše trochu přitlačíme do těsta. Poté smažíme z druhé strany. Já smažím zprudka do hněda, protože miluju bramborák syrovější. Moc mi chutnají k pivu.
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme do mísy, přisypeme mouku a přidáme vejce a…
více o Bramborák plněný tvarohem
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kretou opražíme na na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile…
více o Segedínský guláš by sokoliczek