Brambory najemno nastrouháme a pokropíme horkým mlékem, aby nezhnědly. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný česnek a majoránku. Pak přidáme vejce a tolik mouky, aby vzniklo středně husté těsto. Do rozehřátého oleje lžící rozetřeme těsto a po obou stranách upečeme. Maso orestujeme na oleji, podusíme, přidáme nakrájené žampiony a nakrájenou kapii. Když je maso měkké, přidáme kečup a nastrouhanou nivu, kterou necháme rozpustit. Osolíme, opepříme. Na bramborák rozprostřeme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme do mísy, přisypeme mouku a přidáme vejce a…
více o Bramborák plněný tvarohem
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme…
více o Bleskové česnekové špagety
Rozpečeme troubu.
V jedné misce smícháme všechny suché a proseté suroviny, v druhé všechny vlhké.
Do formy vysázíme…
více o Čokoládové muffiny bez másla
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater