Bramborák rodeo II.

3

hodnoceno: 2
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Bramboráky
    • 600
      g brambory
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 80
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • rostlinný olej
    • 8
      ml mléko
    • 1
      lžička majoránka
    • pepř mletý
    • mletý kmín
  • Masová směs
    • sůl
    • 200
      g kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 100
      g sýr niva
    • 200
      g vepřová kýta
    • 1
      ks kapie
    • 100
      g žampiony
    • 50
      g sýr
    • 200
      g kuřecí játra
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Brambory najemno nastrouháme a pokropíme horkým mlékem, aby nezhnědly. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný česnek a majoránku. Pak přidáme vejce a tolik mouky, aby vzniklo středně husté těsto. Do rozehřátého oleje lžící rozetřeme těsto a po obou stranách upečeme. Maso orestujeme na oleji, podusíme, přidáme nakrájené žampiony a nakrájenou kapii. Když je maso měkké, přidáme kečup a nastrouhanou nivu, kterou necháme rozpustit. Osolíme, opepříme. Na bramborák rozprostřeme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
  • K tomu zelný salát.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme