Brambory najemno nastrouháme a pokropíme horkým mlékem, aby nezhnědly. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný česnek a majoránku. Pak přidáme vejce a tolik mouky, aby vzniklo středně husté těsto. Do rozehřátého oleje lžící rozetřeme těsto a po obou stranách upečeme. Maso orestujeme na oleji, podusíme, přidáme nakrájené žampiony a nakrájenou kapii. Když je maso měkké, přidáme kečup a nastrouhanou nivu, kterou necháme rozpustit. Osolíme, opepříme. Na bramborák rozprostřeme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme do mísy, přisypeme mouku a přidáme vejce a…
více o Bramborák plněný tvarohem
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem