Bramborová kaše zapékaná s mletým masem

3.25

hodnoceno: 4
Příprava: 60 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 50
      g sádlo
    • 4
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 2
      lžička majoránka
    • 1
      lžička chilli
    • 100
      g uzený sýr
    • 600
      g vařené brambory bez slupky
    • 400
      g mleté maso - míchané
    • 1
      lžička mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Uvaříme brambory,scedíme,Přidáme máslo a horké mléko a vyšleháme.Přidáme vejcea strouhaný sýr a vyšlehat.
  • Orestujeme cibuli na sádledo zesklovatění.Pak přidáme k cibuli maso a drobně rozkrájený česnek,sůl,chilli,papriku ,majoránku
  • Formu vymažeme sádlem,na dno kaše,pak maso,nakonec kaše.Pečeme 30-40 min.na 180 st.
Zařazení: Maso Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.