3.25
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové.… více o Zapékaná cuketa s mletým masem
Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme… více o Bramborová roláda s mletým masem
Osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Vložíme mleté maso a restujeme ho až do měkka.… více o Fazole s mletým masem
Českou klasiku v podobě karbanátků z mletého masa s vařenými bramborami, cibulí a hořčicí zná… Celý článek
Když krájíte do bochníku chleba, nejspíš nečekáte, že na vás zpod kůrky vykoukne smajlík nebo… Celý článek
Podzim právě začíná a sladké koláče plné právě dozrávajících jablek jsou tím nejlepším… Celý článek
Podzimní ročník světového kulinářského festivalu potrvá téměř celý říjen a ponese opět… Celý článek
Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Krabí tyčinky (mírně rozmrazené) nakrájíme na kolečka, pórek na drobno a kukuřici scedíme. Všechny ingredience smícháme… více o Salát z krabích tyčinek
Plechovku SALKA vařit cca 2 hodiny. Nechat vychladnout! Poté otevřít a vyklopit do mísy. Přidávat polohrubou mouku po… více o Karamelové cukroví
Žampiony očistíme a vyřízneme nohy. Nohy nasekat nadrono, slaninu taky nadrobno, nivu rozdrobit a přidat sekaný špenát.… více o Zapékané žampiony
- cukr vyšleháme se žloutky, vanilkovým cukrem a s olejem. - přidáme mouku, prášek do pečiva a mléko vše smícháme… více o Olejová bábovka s čokoládovou polevou
Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s… více o Domácí gyros
Fíky a datle nakrájíme na malé kousky a s rozinkami namočíme do rumu alespoň na 12 hodín. Potom je promícháme s… více o Vánoční hruškový závin
Oloupeme uvařené brambory spolu s vejci. Brambory nakrájíme na plátky, vejce rozčtvrtíme. Veškerou zeleninu omyjeme a… více o Letní zeleninový salát s bylinkami
Středně velké brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Houby očistíme, nakrájíme a podusíme na tuku. Po 15 minutách… více o Naše Kulajda
Ovesné vločky umeleme nebo rozsekáme v robotu či ručním strojku. Tuk, cukr a žloutky utřeme do pěny, přidáme kakao,… více o Kakaové sušenky z ovesných vloček
1) Z mouky, prášku na pečení, cukru a tuku uděláme drobenku. 2) Plech se zvýšeným okrajem vymažeme tukem, nasypeme… více o Rychlý tvarohový koláč