Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme placku, do které doprostřed poklademe mleté maso a zabalíme. Hlavně upevníme strany, aby náplň nevytekla.
Z jednoho bramborového těsta (sáčku) jsme schopni udělat 3–4 rolády. Ty poklademe na vymazaný pekáč, potřeme olejem horní stranu a pečeme z každé strany tak 20–30 minut. Je to velice chutné.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standardní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Celá vejce šleháme s cukrem ve vodní lázni asi 5 minut. Poté směs odstavíme a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme…
více o Kakaová roláda s jahodami
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů