Oloupané brambory uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství přizpůsobíme podle chuti. Česnek by měl krásně vonět – určitě s ním nešetříme. Uplácáme karbanátky, je dobré pokládat je na pomoučený talíř, aby se nelepily. Obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji do zlatova. Po smažení dáváme na ubrousek, abychom karbanátky zbavili přebytečného tuku.
Změklé máslo rozšleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, vešleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva, citronovou…
více o Mramorová bábovka od babičky
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.