Oloupané brambory uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství přizpůsobíme podle chuti. Česnek by měl krásně vonět – určitě s ním nešetříme. Uplácáme karbanátky, je dobré pokládat je na pomoučený talíř, aby se nelepily. Obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji do zlatova. Po smažení dáváme na ubrousek, abychom karbanátky zbavili přebytečného tuku.
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
V míse si připravíme podoubnou směs jako na sekanou: mleté maso, 2-3 lžičky soli, pepř, koření na mleté maso a česnek…
více o Zapečená cuketa s mletým masem
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot