Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky, na kostky rozkrájíme také omytý lilek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Chilli papričku najemno nasekáme, zázvor oloupeme a nastrouháme.
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme kmín, nasekanou chilli papričku, zázvor, cibuli a krátce orestujeme. Přihodíme brambory, sůl, kurkumu, bobkový list, společně opečeme a podlijeme trochou vody.
Pod pokličkou podusíme asi 3 minuty, přidáme lilek, koriandr, podlijeme a společně povaříme asi 10 minut.
Do hrnce přidáme garam masalu, dochutíme solí, citronovou šťávou, promícháme a dovaříme doměkka.
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,…
více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové