Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky, na kostky rozkrájíme také omytý lilek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Chilli papričku najemno nasekáme, zázvor oloupeme a nastrouháme.
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme kmín, nasekanou chilli papričku, zázvor, cibuli a krátce orestujeme. Přihodíme brambory, sůl, kurkumu, bobkový list, společně opečeme a podlijeme trochou vody.
Pod pokličkou podusíme asi 3 minuty, přidáme lilek, koriandr, podlijeme a společně povaříme asi 10 minut.
Do hrnce přidáme garam masalu, dochutíme solí, citronovou šťávou, promícháme a dovaříme doměkka.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě