Z brambor, mouky, soli a vejce uděláme klasické bramborové těsto. Rozválíme na pruh, aby se do něho dal zabalit salám. Salám rozkrájíme asi na 8 cm dílky a ty pak ještě po délce na čtvrtiny, aby byly silné asi jako slabé párky.
Kousky salámu balíme do bramborového těsta jako válečky a dáme smažit na tuk. Můžeme podávat se špenátem, hlávkovým, okurkovým nebo zelným salátem. Pokud zbyde těsto, mohou se udělat placky.
Brambory uvaříme v osolené vodě, vychladlé oloupeme, a nakrájíme na plátky. Špenát omyjeme, nakrájíme, a dusíme asi 5…
více o Zapékané brambory se špenátem
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka