Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží (nejlépe kuřecí) jatýrka. Orestujeme, přidáme kmín, pepř, trochu soli a na kostičky pokrájené brambory. Zasypeme paprikou (nejlépe celý sáček sladké, nebo půl na půl s pálivou) a ještě trochu zasmahneme. Podlijeme vodou, přidáme masox, podravku a prolisovaný česnek. Necháme cca 10–15 minut vařit, až do změknutí brambor. Přidáme jogurt, zahustíme hladkou moukou. Okořeníme majoránkou, popř. dosolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě